Leiderschapsprogramma’s

DE NIEUWE VERDIEPING


Annemarijn Spaans is sinds 2008 als partner aangesloten bij De Nieuwe Verdieping. In haar rol als leiderschapsadviseur ondersteunt zij leidinggevenden en teams in het verder ontwikkelen van zelfkennis en teamgericht leiderschap. Zij moedigt leiders aan om de reflectie te zoeken en feedback te organiseren op eigen functioneren en kennis te vergaren over de manier waarop zij de organisatie beïnvloeden en hoe zij zelf beïnvloed raken, aangezien zij de ‘cultuurdragers zijn’.

Annemarijn Spaans is gespecialiseerd defensieve patronen en onderstromen bij organisaties en individuen onder de loep te nemen en mensen hierin inzicht te verschaffen en te leren ‘leren’.

De Nieuwe Verdieping

LOPENDE PROGRAMMA'S


De Nieuwe Verdieping heeft in samenwerking met het Erasmus MC een landelijk draaiboek Teamgericht Leiderschap ontwikkeld voor alle Academische Ziekenhuizen in Nederland in opdracht van de Stichting Sofokles.

De Nieuwe Verdieping maakt voor het LUMC en Sophia kinderziekenhuis, UMCU en UMCAmsterdam deel uit van het Challenge en Support programma, een persoonlijk ontwikkelprogramma voor Medisch Specialisten (in opleiding). Annemarijn Spaans is hierbij 1 van de coaches.

De Nieuwe Verdieping heeft de opdracht van het Amsterdam UMC gekregen om leiderschapsontwikkeling voor beginnend leidinggevenden binnen het ziekenhuis vorm te geven. Dit programma Verbindend Leiderschap loopt door in 2022/2023.

De Nieuwe Verdieping heeft ook de opdracht van het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis gekregen om leiderschapsontwikkeling binnen het ziekenhuis vorm te geven. Dit programma loopt door in 2022.

De Nieuwe Verdieping heeft een belangrijk aandeel in het leiderschapsprogramma van UMC Utrecht Connecting U. Dit programma loopt door tot en met 2024.

De Nieuwe Verdieping is geaccrediteerd door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en daarmee door de overheid erkend als opleidingsinstituut. Dat is een garantie voor kwaliteit en betekent dat onze activiteiten onder bepaalde voorwaarden vrijgesteld zijn van BTW.